Nyt on puolet matkasta takana. Seuraavan puolikkaan ajaksi on luvattu onneksi parempia säitä kuin nyt viime päivinä eilistä lukuunottamatta. 

Anyway, tänään oltiin aamulla Swap Meetissä, ja sieltä löytyikin vähän tavaraa, t-paitoja, iskälle surf-paitoja, mulle yksi mekko ja Converset ja Larille laakerit skeittiin. Sen jälkeen ajettiin Coronadoon iiiiiiison sillan yli. Näkymät oli hienot. Coronadossa syötiin eväsleivät ja sitten ajettiin Poway'n La Quinta Inn:iin ja vietiin laukut sisään. Sitten mentiin Fredille ja siellä hengailtiin, syötiin ja juteltiin. Montakohan kertaa kuulin että olin puoli metriä pitkä patukka kun minut viimeksi nähtiin...  Jokatapauksessa oli kivaa ja ruoka hyvää.

Tultiin n. kahdeksan aikaan takaisin hotellille ja minä ja iskä päätettiin kähteä lenkille vielä uudestaan Rickiä moikkaamaan, joka asui mailin päässä. Matka sinnepäin oli melkeen koko ajan ylämäkeä, yhtä alamäkeä lukuunottamatta, joten myös takaisintulomatka oli helppo (ainakin mulle (; ). Käytiin vielä poolilla 'virkistäytymässä', vesi nimittäin oli about 30C-lämpöistä. Seuraavaksi nukkumaan ja huomenna ajetaan Anaheimiin ja Disneylandiin, josta on varattu kaksi yötä läheisestä hotellista (joka sekin on La Quinta Inn, melko suuri ketju täällä ilmeisesti). VIelä ei tiedetä mennäänkö jo huomenna itse Disneylandiin mutta eiköhän sekin selviä. Nyt öitä!