Tänään käytiin hotellin aamiaisella, jonka jälkeen funtsittiin, mikä olisi tämän päivän suunnitelma. Sää näytti melko pilviseltä, sillä kesäkuu on June Gloomin aikaa, ja täällä on kuitenkin vielä kevät. Päätettiin siis lähteä ajelemaan sisämaahan katsomaan aavikkoa.

Ajomatka kesti parisen tuntia ja kun saavuttiin perille ja avattiin auton ovet, kuuman ilman aalto oli aika tyrmistyttävä auton kylmän ilmastoinnin jälkeen. Sitä hetkeä en heti unohda! Siellä sitten hengailtiin keskellä ei-mitään, otettiin valokuvia ja mentiin huoltoasemalle tankkaamaan ja syömään jätskit. Kyllä sieltä sellainenkin löytyi, uskokaa pois, kassamieskin oli oikein hauska tyyppi! Huoltsikalta lähdettiin ajelemaan takaisin päin ja päätettiin poiketa Julianin kautta. Pieni kylä sijaitsi vuoristossa 3000 jalan (eli n. 1 kilometrin) korkeudessa ja oli mitä ilmeisimmin kuuluisa omenapiiraistaan, niitä kun joka kahvilassa myytiin. Syötiin voileivät ja jatkettiin matkaa takaisin kotiin päin. Pistäydyttii kuitenkin vielä näköalapisteellä, josta sai taas pari hyvää otosta. Paikalta näkyi nimittäin todella pitkälle.

Takaisin San Diegon ympäristöön palattuamme käytiin vielä La Jollan ostoskeskuksessa, josta löytyi hieman kotiinviemisiä. Sitten lähdettiin takaisin hotellille ja matkalta käytiin hakemassa boksi donitseja ja pizzat. Ne syötiin äsken ja seuraavaksi suunta on taas jacuzzille eli pore-altaalle sekä uima-altaalle. Huomenna taas lisää juttua!