Ollaan just heräilty, kello on varttia vaille yhdeksän. Eilinen matka oli melkoisen uuvuttava, Larin kanssa nukuttiin n. 10 tuntia putkeen. Tässä nyt pieni selostus matkanteosta:

Aamulla herättiin siinä 7 jälkeen ja äitin kyydillä mentiin lentokentälle yhdeksäksi. Käytiin viemässä laukut check-in:iin ja sitten mentiin kahvilaan. Kohta olikin jo aika lähteä turvatarkastukseen ja äiti-raukka joutui jäämään porttien taakse. Kaikki pääsivät läpi joten jatkettiin matkaa porttia 35 kohti. Käytiin vielä R-kiskalta ostamassa lukemista ja purkkaa, ja kateltiin kun lentokoneet nousi ja laskeutui. Sitten mentiin portille ja kohta päästiin jo koneeseen. Lento oli vajaa 3 tuntia, jonka aikana tarjottiin kanapastasalaatti ja juotavia.

Matka meni mukavasti ja kohta oltiinkin jo Heathrow'lla. Koneelta mentiin 10 min bussikuljetuksella terminaaliin. Se lentokenttä on järjettömän iso, ja me nähtiin sentään vasta vitosterminaali! Siellä hengailtiin, taas turvatarkastuksista läpi, ostettiin iskälle lentosukat ja odoteltiin porttia. Kun portin nimi ja teksti 'Go to gate' tulivat näkyviin, matkasimme luotijunalla B-porttien luokse ja pian noustiinkin taas koneeseen. Lennon aikana saatiin hyvää palvelua ja sapuskaa ja leffojakin ehdittiin katsoa (minä 3 kappaletta). Yritettiin myös nukkua vähäsen.

Kun saavuttiin San Diegoon, kello oli Suomessa neljä aamulla, Lontoossa kuusi ja täällä vasta kuusi edellisenä iltapäivänä! Jonoteltiin Immigration-jonossa, ja minulta ja iskältä otettiin sormenjäljet ja kuva, Lari oli vielä sen verran nuori, ettei siltä tarvittu tunnisteita. Laukut saatiin melko nopeasti ja sitten vain ulos ja Aviksen bussilla autovuokraamolle. Seuraavat kaksi viikkoa tullaan köröttelemään hopealla Chevrolet Malibulla, joka oli yllättävän siisti. Ajettiin La Quinta Inn-hotellille, haettiin respasta avaimet ja vietiin laukut sisään. Sitten haettiin vähän iltapalaa (Henry's-terveysmarketista, kun muuta ei löytynyt, mutta hyvin sekin kelpasi väsyneille matkustajille) jonka syömisen jälkeen minä ainakin simahdin samantien, kello oli täällä n. 20.

Nyt ollaan siis herätty ja käyty suihkussa, seuraava suunta on aamupalalle. Illalla luultavasti vielä lisää päivitystä ja kuvia ekasta varsinaisesta lomapäivästä. :)